De Koffer
Zaterdag
Tijd: 22:00 uur
Plaats: Feesttent
Kosten: € 12,50 (voor de hele zaterdagavond), na Playbackshow € 10,-

Ja we zijn er klaar voor, feesttent, festival, personeelsfeest, trouwerij of kroeg. Voor elk feest is De Koffer de party-band die je zoekt. Na veel geploeter, gevloek en echtscheidingen hebben we het toch voor elkaar gekregen om een bruisende show neer te zetten. Interactie, brede muziekkeus en gezelligheid is wat de koffer biedt. Van Nederlandstalig Marco Borsato, De Dijk, André Hazes, Jan Smit, schakelt De Koffer net zo gemakkelijk naar het stevige killing in The Name van Rage Against the Machine of Metallica. Maar ook: AC/DC, Queen, PSY, LMFAO, Black Eyed Peas, Mumford & Sons, De Koffer biedt het allemaal.

7 totaal verschillende karakters, maar allemaal zo’n passie voor muziek, vormen De Koffer. Met ook echt 7 koffers komen ze naar elk optreden waar van alles in zit om het publiek te vermaken. Het kan zomaar zijn dat je door ons gekleed op het podium staat te zingen, of dat de band in disco outfit de nummers van Donna Summer en Abba staan te spelen.

Beperkt aangepaste of ingrijpend verbouwde bekende nummers, verrassend gearrangeerde medleys, een breed scala aan muziekstijlen, het maakt van De Koffer de ultieme coverband voor een spetterende avond muziek en feest.
http://www.dekoffer.rocks/

Murk Aukema & Friends
Zondag
Tijd 16:00 uur
Plaats: Feesttent

Met zijn band “Murk and Friends”laat Murk een heel andere kant van zichzelf zien. Samen met Marcel de Weerd (toetsen), Niek Miedema (basgitaar) en Melvin Huitema (drums) weet hij velen een bijzonder gezellige middag te bezorgen met bekende covers uit vervlogen tijden in het genre pop, folk, country en rock and roll.
De band treedt veel op in kroegen, muziekcafe’s, festivals, dorpsfeesten, bruiloften etc……

http://www.facebook.com/murkaukemamusic
https://www.murkaukema.com

DJ Jeroen van der Meer met verloting en prijsuitreiking versierde buurten
Tijd: 19:30 uur, 20:00 uur verloting + prijsuitreiking versierde buurten
Plaats: Feesttent
Kosten: geen entree
Tijdens de voorverkoop en bij de kassa zijn loten verkrijgbaar voor de verloting.
Er zijn weer mooie prijzen te winnen.
Hoofdprijs: FLATSCREEN TV.

Jeroen van der Meer sluit het feest muzikaal af.